Цени на услуги

Виртуелно сандаче (сметка)

Отварање на сметка

БЕСПЛАТНО

За сите видови купувања (асистирано, аукции / тендери и индивидуални

Надоместок за помош при купување

БЕСПЛАТНО

Провизија за купување и пренасочување на производите до вашата адреса во Македонија (на вкупната сума на нарачаните производи)

за пратки над $501

15% 10%

за пратки од $81 до $500

25% 15%

за пратки од $1 до $80

30% $10 Фиксно

за автомобили над $20 000

5%

за автомобили до $20 000

$999

Препакување (за намалување на тежина) и Спојување на повеќе пратки во една поголемма (за да заштедите на поштарина до Македонија)* за повеке од 5 пакети се наплатува по $5 од пакет

БЕСПЛАТНО

Нарачка на 20 различни производи од повеќе продавници во ЕДНА нарачка

БЕСПЛАТНО

Сликање на вашата пратка

$5

Декларирање и испраќање до Македонија

$4,99

Проверка на пошта (на барање)

БЕСПЛАТНО

Чување до 45 дена (по истекот на рокот од 45 дена се наплаќа лежарина на ден во износ од $1 на 1lbs тежина на производот)

БЕСПЛАТНО

       Нема други скријани трошоци - ГАРАНТИРАНО

Пример за пресметување на цена:

Calvin Klein џемпер, 59 долари

GbyGuess кошула, 29 американски долари

Adidas патики, 89 долари

Gucci наочари, 49

Вкупна цена 226 USD

Крајна цена, вклучувајќи превоз до Македонија и Провизија:
Производи 226 USD + Провизија 15% 33.9 USD + Поштарина до нашиот магацин во Америка (на веб страната од каде што ги нарачувате производите пишува, барајте под "Shipping", најчесто е 0 USD) + Поштарина до Македонија (во зависност од тежината и начинот на испорака, доколку ја знаете тежината можете да ја пресметате на нашиот калкулатор) 40 USD + 4.99 USD Царинска декларација = 304.89 USD

 

infoimg Калкулатор за пресметка на цена тука.
infoimg Повеќе информации за начините на транспорт тука.

ЦЕНИ за контенерски превоз

Ако пратката е полесна од 20 кг се зема цената од 20 кг т.е. 40 долари

пратка од 20 kg- 70 kg

  • 2 usd/1 килограм
  • цена на осигурувањето е 5% од прогласена вредност

пратка од 70 kg

  • Се пресметува по габаритот на пратката т.е. големина, ширина, висина

цена на осигурувањето е 5% од прогласена вредност

Начин на плаќање


Платежни картички                             време на процесирање
Visa

VISA\VISA ELECTRON

веднаш

MasterCard1

Master card

веднаш
Банкарски трансфер
stblogo

банкарски трансфер

1-2 дена

Онлајн банкарство>
stblogo

e-плаќања

веднаш

infoimg Инструкции за плаќање видете тука.

Јазик

Флаери и промо кодови