Калкулатор

Вкупната цена на вашата нарачка се калкулира вака:

Производ + Провизија + Транспорт до нашиот магацин во Америка + Транспорт до Македонија

 

Приближна тежина на производи:
 1lbs = 0.453kg
  • 1 пар патики околу 2.5lbs - $20 со Airmail Economic
  • Џемпер околу 1,5lbs - $15 со Airmail Economic
  • Маица околу 0,5lbs - $9 со Airmail Economic
  • Фармерки околу 2lbs - $18 со Airmail Economic
  • 2xПарфеми околу 1,5lbs - $15 со Airmail Economic
  • Брендирани наочари 1lbs - $40 со  Express
  • Рачен часовник околу 1lbs - $40 со Express
 

За лесна пресметка на куповна цена, ве молиме да ги користите нашите калкулатори:


Јазик

Флаери и промо кодови