Трговски центри и аукции во Америка

За полесно ориентирање во американскиот пазар, ние ви подготвивме краток преглед на најдобрите продавници во Америка, каде што можете лесно да се избере од широкиот спектар на производи. Најдете ги вашите омилени производи во трговски центри или сајтовите за аукции.

Вие само одберете, а ние ќе се погрижиме за одбраните производи стигнат безбедно до вашиот дом. За целиот процес на купување сте запознаети во вашето виртуелно сандаче , кое можете да го регистрирате БЕСПЛАТНО. 


Отворете видео водич за шопинг во Америка

 

amazon

Онлајн трговски центар и аукција

www.amazon.com

ebay

Онлајн трговски центар и аукција

www.ebay.com

6pm

Онлајн трговски центар

www.6pm.com

zappos

Онлајн трговски центар

www.zappos.com

macys

Онлајн трговски центар

www.macys.com

sears

Онлајн трговски ценатар

www.sears.ca

buy

Онлајн трговски центар

www.buy.com

pricegrabber

Онлајн трговски центар

www.pricegrabber.com

overstock

Онлајн трговски центар

www.overstock.com

kohls_logo

Онлајн трговски центар

www.kohls.com

wmlogo

Онлајн трговски центар

www.wallmart.com

T1_jcp_logo_02192008

Онлајн трговски центар

www.jcpenney.com

Јазик

Флаери и промо кодови