Наши улуги

ul_green Виртуелно поштенско сандаче (лична сметка)

Имате најдено многу добри производи онлајн, но кога ќе сакате  да ги купите  ќе видите дека тие не се продаваат надвор од Америка, или дека поштарината е преголема? Само неколку кликања и во рамките на услугите Shopping USA, бие ќе имате вистинска адреса во Америка. Вистинска можност да се добие пристап до целиот американски пазар. Ние ве заштититуваме од потенцијалните ризици и нудиме ефективни решенија да заштедите на транспортот.


ul_green Асистирано купување
ul_green Континерски пратки
ul_green Увоз на автомобили од Америка

Многу е лесно:

1. Само Регистрирајте се бесплатно и ќе ја добиете вашата онлајн сметка - Виртуелно сандаче . Заедно со сметката вие ќе имате вистинска адреса во Америка, на која ќе ви пристигнуваат вашите нарачки.

2.Во вашето Виртуелно поштенско сандаче можете да креирате нарачки, да ги пратите вашите пратки, и можете да внесувате инструкции за нивно препратување.

3.По плаќањето за купените производи и провизијата за завршената нарачка вие автоматски сте завршиле со нарачката.

Вашата пратка ќе биде пратена до вашиот дом.

Ценовник на услуги.

 

НАШ БОУНС:

  • регистрацијата на виртуелно сандаче за да се создаде можност за купување и пристигнување на производите на адреса во Америка е БЕСПЛАТНО;
  • Ако правите нарачка како " Асистирано купување "или" Купување на Аукции / тендери ", ние ќе ви гарантираме исплата за купените производи кои се изгубени или уништени, во рок од 18 дена од утврдените причини. Оваа гаранција важи и за стока испратена од страна на превозникот во Америка до нашиот магацин и до вашиот дом. Со ова сакаме да ви заштедиме време додека ние ги разрешиме причините со превозникот. (Износот е ограничен на осигураната сума);
  • Магацински простор во Неограничени димензии,
  • Складирањето е за 45 дена. БЕСПЛАТНО.

Јазик

Флаери и промо кодови