Асистирано купување

Ние сме тука за ВАС

Дали сте заинтересирани за купување во Америка лесно, безбедно и без никакви компликации? Со нашата помош нема да се плашите при купување во Америка. На можни стапици на кои многу европски потрошувачи во моментов се соочуваат, ние нудиме адекватно и сигурно решение. 

Како?

video_asistirano

1. Внесете ги производите што сакате да ги купите

Кога сакате да направите нарачка, одберете ја опцијата Асистирано купување.

Во следниот чекор ќе треба да ги објаснете производите што сакате да ги купите. Тоа може да се направи на неколку начини:

Да се напише точната веб адреса или линк(URL) за саканиот производ (само копирајте го полето за адреса во вашиот прелистувач) и вметнете го тоа во полето "Интернет адреса на производот". За секој производ, исто така, мора да се додаде за количеството, цената и можни други спецификации (боја, големина, итн)

2. Одберете начин на плаќање и нацин на испорака

Во следниот чекор имате пресметка на вашата нарачка, можност да одберете наќин на плаќање и начин на испорака и притисните "Нарачај". Доколку плаќате со картичка нарачката веднаш се процесира и нарачува, а ако сакате да платите со банкарска трансакција ќе ви испратиме детални информации за тоа како да платите за вашата нарачка.

3. Набавка на производите и праќање на ваша адреса во Република Македонија

Откако ќе ја добиеме вашата уплата, што е можно побрзо ќе ги купиме потребните производи.

Откако ќе пристигне нарачката во нашиот магацинот во Америка, ние ја пресметуваме поштарината по тежината на пратката и ќе биде издаден налог со инструкции за плаќање на поштарината.

Откако ќе биде платена поштарината вашата пратка ќе биде веднаш испратена во Македонија.

infoimg Инструкции како да се изврши Асистирано купување тука .
infoimg Детален ценовник за асистирано купување  тука .
infoimg Најди ги вашите омилени производи во препорачаните е-продавници во САД .

sporedbanaceni

НАШ БОНУС

  • Магацински простор во Неограничени димензии.
  • Складирањето е за 45 дена. БЕСПЛАТНО.
Уживајте во шопингот во Америка, ќе биде забавнопочни шопинг

Јазик

Флаери и промо кодови