Континерски пратки

Големи пратки од Америка - Континерски

Вашата пратка е поголема од лимитот на поштенските компаниии?

Со нас, може лесно да се реши овој проблем. Ние ќе организираме испорака на поголеми пратки, во соработка со големите транспортни компании. Времетраење на испораката до Македонија е 6-8 недели.

Предности, од нашата помош:

  • лесно се испорачува стоката поголема од лимитот на поштенските компании;
  • ниски цени - редовен воздушен транспорт е многу поскап;
  • Ние ќе ги организираме сите документи поврзани со вашата пратка. Сите детали ќе бидете информирани по email и во вашето виртуелно сандаче;

Граници:

  • Временскиот период  до Македонија е 6-8 недели, во зависност од сезоната;
  • Цената на  пратките се пресметува по тежина и волумен;
infoimg Детален ценовник за Континерски превоз, видете тука .

НАШ БОНУС

  • Магацински простор во Неограничени димензии,
  • Складирањето е за 45 дена. БЕСПЛАТНО.
Уживајте во шопингот во Америка, ќе биде забавнопочни шопинг

 

warning ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ

Не заборавајте да не информирате кога ќе одлучете да купувате производи и пратите во нашиот магацин во Америка. Со тоа ќе го забрзаме процесот за препраќање на пратката до вашиот дом. Затоа влезете во вашето виртуелно сандаче и под Индивидуални купувања внесете ги сите потребни информации.

Јазик

Флаери и промо кодови