Виртуелно поштеснко сандаче (лична сметка)

Со цел да можеме да ги процесираме вашите нарачки јасно и сигурно, ние ја нудиме услугата на виртуелно сандаче (сметка). Оваа опција е неопходна пред да почнете нарачка. Регистрацијата на  Виртуелното поштенско сандаче е бесплатна и ви овозможува можност за купување во Америка.


Со регистрирањето на Виртуелно поштенско сандаче добивате поштенска адреса(не P.O.Box) во Америка  На таа адреса ќе ги добиете сите ваши производи нарачани во Америка. Благодарение на виртуеленото сандаче ќе имате целосна контрола врз статусот на вашите нарачки директно до вашиот дом. За пристигнатата пошта и промената на статусот на вашите нарачки, ќе бидете автоматски известени преку електронска пошта (e-mail).

infoimg Повеќе информации за цените, тарифите, видете тука .

НАШ БОНУС

  • Магацински простор во Неограничени димензии,
  • Складирањето е за 45 дена. БЕСПЛАТНО.
Уживајте во шопингот во Америка, ќе биде забавнопочни шопинг

Јазик

Флаери и промо кодови