Безбедбност на набавки и плаќања

Иако стандардот на безбедноста додека купувате во Америка е на релативно високо ниво, корисниците надвор од Америка, често се соочени со разни компликации. Ако ги користите нашите услуги, ние ќе ве заштитиме целосно од сите ризици на измама од страна на продавниците и транспортните компании.

Зошто си безбеден со нас:

  • вршиме проверка на кредибилитетот на избраниот бизнис,
  • по приемот на вашата пратка, ја проверуваме точноста и состојбата на стоката,
  • при купување во која било продавница во Америка вие ни плаќате нас, така нема да постои злоупотреба на вашата кредитна картичка или вашите лични податоци,
  • напредокот и статусот на вашата нарачка можете да го пратите во вашето виртуелно сандаче,
  • со меѓусебен договор, ние нудиме помош во справување со жалби.

Јазик

Флаери и промо кодови