Совети за лесно купување

Ние се грижиме за нашите клиенти и затоа подготвивме јасен план за успешно купување во Америка.

1) За непречена и брза испорака на вашата нарачка, ние препорачуваме да се соберат производите од една до максимум две американски интернет продавници.

2) Препорачуваме да се купува од дирекни продавачи (е-продавници), во трговски центри (на пример, Amazon.com).

- Избегнете подолго време за транспорт во Америка

- Заштеди значителна сума на пари за поштарина до нашиот магацин во Америка (е-трговските центри нудат  производи од многу eshops, а доколку нарачате повеќе производи од различни е-продавници ќе платите поштарина за секоја трансакција што ќе биде испратена).

3) Изборот на транспорт од нашиот магацин во Америка до Република Македонија, од нашето сопствено искуство, ние препорачуваме да изберете USPS Express Mail (по доверливо, прецизно СЛЕДЕЊЕ, побрза испорака, поефтино осигурување).

4) Shoppingusa автоматски го користи најевтиниот превоз од е-продавницата до нашиот магацин во Америка.

За побрз метод на транспорт пополнете го местото за посебни инструкции во последниот чекор на правењето нарачка.

Опции за испорака во Америка во е-продавниците можеете да видете на полето Shipping.

5) Вашата нарачка, можете да ја следете 24 часа на ден со бројот за следење, кој ќе го добиете по email.

Секоја од вашите нарачки може да се следи во која фаза се наоѓа. По испраќањето на нарачката од нашиот магацин во Америка за Македонија ќе ви биде доделен Број за следење, со кој може да знаете до каде е вашата пратка.

Статус на вашата пратка може видете на www.usps.com.

Јазик

Флаери и промо кодови