Зошто да купувате во Америка

Вие имате избор

Пазарот на онлајн продавници во САД нуди широк спектар на производи за широка потрошувачка со значително пониски цени и на тој начин ужива растечката популарност кај европските потрошувачи. Неоспорна предност е изборот на голем број светски производители, во однос на европските пазари. Уживајте во задоволството на пригоден шопинг и уживајте ги големите промоции (намаленија/sale/clearance). Само одберете производи според вашите желби а сето друго е наша грижа.

Многу е ЛЕСНО

Пазарете во Америка бидејќи е удобно, лесно и сигурно. Вашата работа завршува кога ќе одлучите што сакате да купите. Ние ќе се погрижиме за ваша лична поштенска адреса во Америка, да ги собереме сите ваши нарачки, и испратиме до вашиот дом во Македонија. Преку една нарачка, со нашиот систем ќе може да се комбинира купување од повеќе интернет продавници. Ве молиме користете помош во купување и спроведете ја вашата нарачка без непотребни напори. Текот на вашата нарачка можете да го проверувате во вашето виртуелно сандаче. На располагање ви е поддршка и помош од наша страна, така што никогаш нема да се чуствувате сами. 

 

Предности на шопинг во Америка преку Shopping USA 

sporedbanaceni

Светскиот тренд на купување на производи за широка потрошувачка од Америка е вистинска заштеда на време и пари. Користете ги ниските цени, и исто така и големите попусти на Американскиот пазар. Благодарение на нас ќе бидете секогаш актуелни. Што друго ви нудат нашите услуги?

  • Избегнете ги високите поштарини, кои ги нудат онлајн продавниците во Америка за нарачки пратени надвор од Америка
  • Заштедете до 70% за превоз на поединечни пратки од продавниците во Америка, ако ги комбинирате сите стоки и пратите во една нарачка
  • поделба на поголема пратка на неколку помали, до 50 евра, за да не платите царински давачки и ДДВ
  • креирање на виртуелно сандаче , складирање и други помошни услуги, ние ви ги обезбедуваме бесплатно.

Безбедно е

Една од најголемите предности на користење на нашите услуги е да се минимизира ризикот поврзан со купување во странство. За да нарачате во која било продавница во Америка вие ни плаќате нас, и со тоа ќе ги заштитите вашите пари и кредитни картички од можните компликации во комуникацијата со американските бизнисмени. По пристигнувањето на пратката во нашиот магацин во Америка секогаш се проверува точноста и состојбата на производите.

Преку виртуеленото сандаче секогаш имате поддршка, помош и постојана контрола над состојбата и напредокот на вашата нарачка.

infoimg

Види инструкции за тоа како да се купи тука .

infoimg

Детален ценовник  тука .

infoimg

Пронајди ги вашите омилени производи во препорачаните е-продавници во Америка

 

НАШ БОНУС

  • Магацински простор во Неограничени димензии.
  • Складирањето е за 45 дена. БЕСПЛАТНО.

Уживајте во шопингот во Америка, ќе биде забавнопочни шопинг

Јазик

Флаери и промо кодови